Bylinková masť Burro del Chianti, 200g

- Kompletné špecifikácie
- Bylinková masť Burro del Chianti, 200gSkladom7,60 €6,33 € bez DPH
Dario Cecchini nie je obyčajný mäsiar. Remeslo je súčasťou jeho rodinnej tradície, o čom svedčí aj fakt, že je už ôsmy v poradí. Vo jeho vychýrenej toskánskej reštaurácií dokonca pripravujú mäsové pokrmy ochutené vlastnými dochucovadlami a jedno z nich Vám teraz prinášame:)
Vezmite si krajec grilovaného alebo čerstvého chleba, potrite troškou tohto „daru od Boha“ a potom doň zahryznite, mmm! Božsky jednoduché, originálne a dômyselné. "Burro del Chianti" je lahodná bylinková masť (lardo) od slávneho toskánskeho mäsiara Daria Cecchini. Je vynikajúca v mnohých jedlách: podávajte ju v zemiaku zabalenom vo fólii a upečenom v rúre alebo na žeravých uhlíkoch, na horúcej bruschette, či na tzv. toskánske „vlastenecké špagety“, zmiešané s čerstvými čili papričkami, paradajkami a bazalkou vo veľkej mise. Vrelo odporúčam:)
Zloženie:bravčový lalok, soľ, čierne korenie, cesnak, rozmarín, červenný vínny ocot
Môže obsahovať siričitany.
Minimálna trvanlivosť uvedená na obale - 13/04/2023. Uchovávajte v chladničke. Po otvorení rýchlo spotrebujte.