Bylinková soľ Profumo del Chianti - 2 balenia, 220g/420g

- Kompletné špecifikácie
- Bylinková soľ Profumo del Chianti - 2 balenia, 220g/420gSkladomcena od 9,90 €cena od 8,25 € bez DPH
Dario Cecchini nie je obyčajný mäsiar. Remeslo je súčasťou jeho rodinnej tradície, o čom svedčí aj fakt, že je už ôsmy v poradí. V jeho vychýrenej toskánskej reštaurácií dokonca pripravujú mäsové pokrmy ochutené vlastnými dochucovadlami a jedno z nich Vám teraz prinášame:)
Použitie tejto fantastickej soli pod názvom “Profumo del Chianti” je nekonečné, najjednoduchšie je prisypať ju do poctivého olivového oleja a potom si v ňom namáčať čerstvú zeleninku (tento pokrm sa v Taliansku nazýva “pinzimonio”) alebo voňavé pečivo. Ale v Toskánsku sa pridáva i do masla či bravčovej masti, pri grilovaní a pečení všetkého možného, na dochucovanie marinád, zapekaných vecí, omáčok...Vrelo odporúčam!:)
Zloženie: morská soľ, zmes bylín (rozmarín, šalvia, tymián, borievka, bobkový list, koriander, zelené korenie, feniklová vňať, levanduľa)
Minimálna trvanlivosť - 10/02/2025. Skladujte na suchom a tmavom mieste.